Source: Ciência Rural. Unidade: ESALQ
Subjects: ABATEDOUROS, CONFORTO TÉRMICO, ESTRESSE, FRANGOS DE CORTE (MORTALIDADE)
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VIEIRA, Frederico Márcio Corrêa et al. Thermal stress related with mortality rates on broilers' preslaughter operations: a lairage time effect study. Ciência Rural, v. 41, n. 9, p. 1639-1644, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0103-84782011005000111. Acesso em: 19 maio 2024.APA
Vieira, F. M. C., Silva, I. J. O. da, Barbosa Filho, J. A. D., Vieira, A. M. C., Sarnighausen, V. C. R., & Garcia, D. de B. (2011). Thermal stress related with mortality rates on broilers' preslaughter operations: a lairage time effect study. Ciência Rural, 41( 9), 1639-1644. doi:10.1590/S0103-84782011005000111NLM
Vieira FMC, Silva IJO da, Barbosa Filho JAD, Vieira AMC, Sarnighausen VCR, Garcia D de B. Thermal stress related with mortality rates on broilers' preslaughter operations: a lairage time effect study [Internet]. Ciência Rural. 2011 ; 41( 9): 1639-1644.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0103-84782011005000111Vancouver
Vieira FMC, Silva IJO da, Barbosa Filho JAD, Vieira AMC, Sarnighausen VCR, Garcia D de B. Thermal stress related with mortality rates on broilers' preslaughter operations: a lairage time effect study [Internet]. Ciência Rural. 2011 ; 41( 9): 1639-1644.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0103-84782011005000111